Transformatorė fuqie me vaj.

 

Tė pėrshtatėshėm pėr montime ne  shtylla apo per kabina elektrike.

 

 

Tensioni transformimit sipas kerkeses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                    

Transformatore fuqie me rrėshirė (boksid) pėr kabina elektrike

 

Tensioni transformimit sipas kerkeses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                    

Transformatore fuqie tė thatė 

per kabina elektrike

 

Tensioni transformimit sipas kerkeses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                    

Celsa me vaj, gaz,  thika ckycese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                    

materiale industiale
materiale industiale

Rele buchholz per mbrojtjen e transformatoreve me vaj.

 

Izolatore te ndryshem per transformatore, shtylla, kabina elektrike.

 

Thares ajri per kabinat e tensionit te lart dhe te mesem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                    

Ofrojme per ju transformatore te ndryshem, kabina elektrike per tensionin e lart dhe te mesem te kompletuara sipas normave Europiane, isolatore, celsa, thika ckycese te te gjitha llojeve per kabina apo shtylla, me vaj, gaz ose ne ajer.

 

Te gjitha materialet jane te sapo prodhuara dhe te paisura me certifikatat e tyre perkatese dhe jane konforme rregullave europiane gjithashtu gezojn garanci te plote sipas normativave europiane ne fuqi ( 2 vjet).

 

Disponojme dhe materiale te perdorura dhe per keto leshojm garanci 1 vjecare sipas rregullave europiane.

Kabina transformimi metalike ose betoni, te reja dhe te perdorura.

 

Te kompletuara me cela dhe transformatore.

 

Bokse transformatori metalik ose betoni.

 

 

Pjese te ndryshme kembimi.